Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

METAPRO ApS
Solskovvej 4, Albæk
7400 Herning
Cvr-nr. 32155901

Tlf.: +45 71 999 505
Mail: [email protected]

Betalingsmetoder

METAPRO modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
Alle kortoplysninger er krypteret med SSL og METAPRO får ikke adgang til dine kortoplysninger.

Reklamations-/fortrydelsesret

Alle varer hos METAPRO er special produceret. METAPRO tilbyder derfor ingen fortrydelsesret på produkterne.

Er varen derimod fejlproduceret, har du 14 dages reklamationsret. Du skal hurtigst muligt og inden 14 dage give os besked herom.

Levering & Håndtering

Ved bestilling påbegyndes ordren normalt indenfor 24 timer.

Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-3 hverdage og sendes med Danske Fragtmænd. METAPRO forbeholder sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet. METAPRO tager forbehold for materialer i restordre, hvilket kan give forlænget leveringstid. 

Kontakt os ved hastesager og vi vil bestræbe os på såvidt det er muligt, at producere din ordre indenfor meget kort tid.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER.

Konkurrencebetingelser

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence på Facebook eller instagram og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked og navnene offentliggøres på Facebook eller i vores nyhedsbreve. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse samt modtagelse af nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kan til enhver tid frameldes igen. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Øvrige ting
Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen. Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Information & Klager

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk.

Kun erhvervsdrivende med gyldigt CVR. nummer kan handle hos METAPRO. 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på mail til [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at via mail eller telefon. Vi beder dig oplyse evt ordrenummer.